Ολυμπιακός: Φιλικό με τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία

Η Σλοβάτσκο έχει ανακοινώσει πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός: Φιλικό με τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία

Ακόμη από τον Ολυμπιακό δεν έχουν ανακοινωθεί τα φιλικά παιχνίδια που θα παίξει επί αυστριακού εδάφους, ωστόσο ήδη η Νόρτζελαντ έχει κάνει γνωστό πως θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους».

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έγινε γνωστό από τον αντίπαλο των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα η Σλοβάτσκο έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της και στις 8 Ιουλίου έχει κλείσει φιλικό με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Μιλς της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο επίσημο σάιτ της η Σλοβάτσκο με τον Ολυμπιακό θα παίξει στις 8 Ιουλίου και στις 12 Ιουλίου έχει κλείσει φιλικό με την Χολστέιν, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα με τη Σάλτσμπουργκ. Η Σλοβάτσκο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει.

Στην Αυστρία θα βρίσκεται στο Κέσεν, που απέχει κάτι περισσότερο από δύο ώρες από το Μιλς που θα προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα έναρξης και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς.