Ολυμπιακός: «Πολιορκία» σε Καμπρέρα

«Μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπέτις για τον Ουρουγουανό στόπερ, Λεάντρο Καμπρέρα.

Ολυμπιακός: «Πολιορκία» σε Καμπρέρα

Αρέσει στον Κορδόν και στον Μαρτίνεθ ο Λεάντρο Καμπρέρα. Δεν είναι πλέον είδηση ότι ο Ουρουγουανός στόπερ απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Στην Ισπανία λένε ότι ο Κορδόν τον «πολιορκεί» και σίγουρα στο «παιχνίδι» θα μπει και ο Μαρτίνεθ. Να επικοινωνήσει δηλαδή μαζί του και να του δώσει να καταλάβει τον ρόλο που θέλει να του αναθέσει στους Πειραιώτες.

Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε - τα λένε στην Ισπανία. Από την ΠΑΕ δεν προκύπτει το παραμικρό για τίποτα και κανέναν. Οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στην Ελλάδα και ενδεχομένως ο Καμπρέρα να είναι ο ένας από τους δύο που προσπαθεί να φέρει ο Κορδόν έως το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με μανατζερικούς κύκλους.

Στη Σεβίλλη έλεγαν χθες ότι η Μπέτις επίσης τον θέλει σαν τρελή. Ο νέος αθλητικός διευθυντής των «βερδιμπλάνκος» Ραμόν Πλάνες ήταν εκείνος που τον είχε πάρει στη Χετάφε το 2018 και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις μαζί του, έτσι ώστε να τον πάει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Εν ολίγοις, προβλέπεται σκληρό... πόκερ για τον Καμπρέρα, βάσει των όσων λέγονται και ακούγονται από χθες το απόγευμα στην Ισπανία.

Σενάριο για Σέζαρ Μόντες

Θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την Εσπανιόλ επειδή έπεσε κατηγορία και οι Ισπανοί υποστήριζαν ότι και ο... Διόσκουρος του Λεάντρο Καμπρέρα, ο Σέζαρ Μόντες, θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός στόπερ πάντως έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από την πατρίδα του.