Ολυμπιακός: Ώρα Μαρτίνεθ στο Λιμάνι (pic)

Στην Ελλάδα αναμένεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, συνοδευόμενος από τον Αντόνιο Κορδόν, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός: Ώρα Μαρτίνεθ στο Λιμάνι (pic)

Ξεκινά σήμερα η εποχή Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!

Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Αντόνιο Κορδόν αναχωρεί για την Ελλάδα και θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα (20/6) το μεσημέρι (15:20) μαζί με τον 60χρονο τεχνικό διευθυντή των «Πειραιωτών».

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ξεκινήσει άμεσα την εργασία του με την ομάδα του Ολυμπιακού. Σήμερα και αύριο, ο Μαρτίνεθ θα ολοκληρώσει τις τυπικότητες της συμφωνίας του (ανακοίνωση, παρουσίαση κ.τ.λ.), επισφραγίζοντας την επίσημη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρώην προπονητής της Εσπανιόλ φαίνεται πως θα υπογράψει ένα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όπως συμβαίνει συνήθως με τους προπονητές των «ερυθρολεύκων» και θα φέρει μαζί του στον Ολυμπιακό το τεχνικό του επιτελείο. Όλοι αυτοί θα αρχίσουν σύντομα την προπονητική δουλειά, καθώς από την Πέμπτη 22/6 θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

Οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Ο γεννηθείς στις 16 Δεκεμβρίου 1980 Ισπανός τεχνικός έχει να επιδείξει ότι έβγαλε την Γρανάδα στην Ευρώπη και την οδήγησε στα προημιτελικά του Europa League το 2020-21.

Κορδόν και Μαρτίνεθ πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα: