Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τον μπλέκουν με Άντι Ντελόρ (vid)

Ο 31χρονος επιθετικός Άντι Ντελόρ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τον μπλέκουν με Άντι Ντελόρ (vid)

Εν αναμονή της άφιξης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ το μεσημέρι της Τρίτης (20/6, 15.20) για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τα σενάρια από το εξωτερικό φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη ένα όνομα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Άντι Ντελόρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στη Ναντ ως δανεικός από τη Νις. Συνολικά είχε 9 γκολ και 1 ασίστ σε 35 παιχνίδια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Ligue 1.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Γάλλους, εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται αρκετοί σύλλογοι από τον Περσικό Κόλπο, ενώ αναφέρεται ότι και η Μονπελιέ θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον παίκτη.

Το περίεργο στην ιστορία είναι ότι πριν από μερικές μέρες γινόταν λόγος για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς από πλευράς Ναντ προς τη Νις. Μια οψιόν που ήταν στα 5 εκατομμύρια. Τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι τελικά δεν θα γίνει ο «γάμος», θα ακυρωθεί η όποια συμφωνία υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων και κάπως έτσι μπλέκουν τον Ολυμπιακό.

Με τον ερχομό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών και αν ο Ντελόρ είναι μεταξύ των επιθετικών που εξετάζει ο Αντόνιο Κορδόν με τον νέο τεχνικό.