Ολυμπιακός: Ο ασταμάτητος Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συμπλήρωσε 40 διεθνείς εμφανίσεις και πάει για το 49ο παιχνίδι του στη φετινή σεζόν κόντρα στην Πολωνία.

Ολυμπιακός: Ο ασταμάτητος Ρέαμπτσιουκ

Πολλές φορές έχουν γίνει αναφορές για τα διαδοχικά παιχνίδια που δίνει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ εδώ και πολλά χρόνια, σε συλλογικό επίπεδο στην Πορτογαλία, στον Ολυμπιακό από τότε που αποκτήθηκε με θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και στην Εθνική Μολδαβίας.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έπαιξε στον αγώνα της Εθνικής του στα Τίρανα με την Αλβανία για 90 λεπτά (ήττα με 2-0) και αναμένεται να είναι βασικός την Τρίτη (20/6) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πολωνία του Φερνάντο Σάντος για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει κάνει και περισσότερα παιχνίδια μέσα σε μία σεζόν, αλλά με το επερχόμενο θα συμπληρώσει 49 ματς για την περίοδο 2022-23. Θα ήταν περισσότερα εάν δεν έπαιρνε φέτος κάποιες ανάσες στον Ολυμπιακό σε ορισμένα διαστήματα της σεζόν ή αν έπαιζε σε όλα τα ματς της Εθνικής του, καθώς σε κάποια ήταν εκτός αποστολής. Στην Αλβανία ο Όλεγκ συμπλήρωσε 40 διεθνείς εμφανίσεις με την Μολδαβία. Η καλύτερη φετινή στιγμή του το γκολ που σημείωσε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο τελευταίο φετινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».