Δημάτος: «Έχω να μιλήσω τρία χρόνια με τον...»

Ο Ανδρέας Δημάτος απάντησε στην καταγγελία του ΠΑΟΚ ότι έβαλε το χεράκι του στα όσα μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ περί άποψης της UEFA στο γκολ του Βαρέλα.

Δημάτος:  «Έχω να μιλήσω τρία χρόνια με τον...»

«Τον συνάδελφο Μάνο Σταραμόπουλο τον εκτιμώ, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε εκδηλώσεις της UEFA και της FIFA, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά πρέπει να έχουμε να μιλήσουμε πάνω από τρία χρόνια» σχολίασε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε.

Ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανέφερε πως οι αρμόδιοι της UEFA, αφού εξέτασαν το βίντεο της φάσης του γκολ του Βαρέλα, αποφάνθηκαν πως σωστά δεν μέτρησε αρχικά από τον Γιώργο Κομίνη, αφού ο Μαουρίτσιο επηρέαζε την φάση όντας οφσάιντ.

Η UEFA διέψευσε πως έχει πάρει θέση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατήγγειλε την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και άφησε υπόνοιες για επηρεασμό του Μάνου Σταραμόπουλου από τον Ανδρέα Δημάτο.

«Προφανώς τώρα και μετά τη διάψευση της UEFA ο κ. Σταραμόπουλος πρέπει να απαντήσει αν η “πληροφορία“ που μετέφερε σε κρατικό ραδιόφωνο ήταν επηρεασμένη από τις παρουσίες του στις κληρώσεις της UEFA με τον κ. Δημάτο» υποστήριξε ο ΠΑΟΚ.