Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ, η επιθυμία του και στη... μέση η Άιντραχτ

Ο Χουάνγκ ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν σταματούν τις ματιές προς το μέρος του.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ, η επιθυμία του και στη... μέση η Άιντραχτ

Πριν από λίγες ώρες ο Χουάνγκ δήλωσε «να μείνω στον Ολυμπιακό και να δείξω καλύτερη εικόνα». Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι διάφορες ομάδες που τον γλυκοκοιτάζουν, κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Ναι μεν στο λιμάνι θέλουν τον Νοτιοκορεάτη χαφ να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του νέου Ολυμπιακού, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξακολουθεί να τον βλέπει ζεστά για την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους Γερμανούς, καθώς είναι γνωστό πλέον στα μανατζερικά στέκια ότι ο Χουάνγκ δεν πωλείται από τον Ολυμπιακό. Ή για να ακριβολογούμε, όποιος θέλει να τον πάρει από τους Πειραιώτες, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του πάνω από 20 εκατομμύρια.

Οι Γερμανοί λοιπόν μπορούν να ονειρεύονται τον Χουάνγκ, όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ούτε και ο Αντόνιο Κορδόν έχουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να μην δουν τον Νοτιοκορεάτη με τα ερυθρόλευκα και τη νέα περίοδο.

Είναι δεδομένο ότι αρκετοί σύλλογοι θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κληθεί να παίξει... άμυνα και να πει αρκετά «όχι» στις προσφορές που θα του έρθουν. Από τη στιγμή κιόλας που ο Χουάνγκ εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι, κάπου εδώ παύει οποιαδήποτε συζήτηση...