Ολυμπιακός: Ήσυχοι στον Πειραιά για τον «άσο»

Στον Ολυμπιακό μπορούν να αισθάνονται σίγουροι και ήσυχοι για τον «άσο» λόγω της παρουσίας των Πασχαλάκη, Τζολάκη.

Ολυμπιακός: Ήσυχοι στον Πειραιά για τον «άσο»

Εάν στον Πειραιά έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για μία θέση τότε αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη του τερματοφύλακα. Ο Αντόνιο Κορδόν μπορεί να έχει κληθεί να λύσει αρκετές εξισώσεις, μπορεί να καλείται να βρει λύση σε πολλά προβλήματα, αλλά δεν φαίνεται τουλάχιστον φαίνεται να είναι ήρεμος για τον «άσο».

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποκτήθηκε πέρσι την τελευταία ημέρα που των μεταγραφών των ελεύθερων. Δηλαδή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και αυτό διότι είχε τραυματιστεί ο Βατσλίκ.

Απέδειξε ότι είναι ένας γκολκίπερ στον οποίο μπορεί να στηριχτεί η ομάδα του Πειραιά. Υπήρξαν πολλά ματς που «καθάρισε» ο Πασχαλάκης και το σημαντικότερο ήταν ότι έδωσε σιγουριά στην άμυνα. Ήταν σταθερός στην απόδοση του, απέφυγε τα μεγάλα λάθη και στον Ολυμπιακό ένιωσαν άνετοι με την παρουσία του.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναγκάστηκε να πάρει φανέλα βασικού, διότι ο Πασχαλάκης ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Κάπως έτσι είχε την ευκαιρία σε εκείνο το σημείο να δείξει ότι και αυτός μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Αμφότεροι έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα της Ελλάδας και στον Ολυμπιακό νιώθουν μία σιγουριά τουλάχιστον για τον «άσο».