Ολυμπιακός: Μυθική πρόταση σε Μπακαμπού

Η Αλ Νασρ φέρεται να έχει προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Σεντρίκ Μπακαμπού και ο ίδιος να είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Ολυμπιακός: Μυθική πρόταση σε Μπακαμπού

Όσο δεν μπαίνει τελεία στο θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού τόσο θα αναπτύσσονται και σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Γαλλοκονγκολέζος έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, όμως στα χέρια του έχει και μία μυθική από σύλλογο των Εμιράτων.

Συγκεκριμένα η Αλ Νασρ είναι η ομάδα που έχει «χρυσώσει» τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για το κλαμπ που φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει τη θετική απάντηση του 32χρονου φορ.

Σύμφωνα με τα τελευταία αφρικανικά ρεπορτάζ η Αλ Νασρ έχει προσφέρει στον Μπακαμπού συμβόλαιο 3,5 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Προς το παρόν η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά με τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού να έχει στα χέρια του μία μυθική πρόταση. Οι συμπατριώτες του θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του από το μεγάλο Λιμάνι, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.