Ολυμπιακός: «Πρόταση και από Ζαρντίμ για Μπακαμπού»

Μεγάλη πέραση έχει στις αραβικές ομάδες ο Σίντρικ Μπακαμπού, καθώς και η Σαμπάμπ Αλ Αχλί φέρεται να έχει κάνει πρόταση. Προπονητής της ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

Ολυμπιακός: «Πρόταση και από Ζαρντίμ για Μπακαμπού»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει βρεθεί στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα λόγω των εξαιρετικών σχέσεών του με τον Αντίνιο Κορδόν, αλλά στην Αραβία υποστηρίζουν ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Σαμπάμπ Αλ Χιλάλ και μάλιστα θέλει και να πάρει εκεί τον Σίντρικ Μπακαμπού.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού φέρεται να είναι κοντά σε θετική απάντηση στην πρόταση από το Ντουμπάι, αλλά αν ισχύουν όσα γράφονται στα Εμιράτα, έχει μπει στο κόλπο για να τον αποκτήσει και η ομάδα του Ζαρντίμ με δυνατή πρόταση.

Για τον Μπακαμπού είχε τονιστεί ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδα που έχει προπονητή επίσης έναν πρώην του Ολυμπιακού, την Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς στο Κατάρ.

Στον Πειραιά θεωρούν ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει θαμπωθεί από τις προσφορές που δέχεται και ότι τελικά θα αποδεχτεί κάποια από αυτές παρά την πολύ αυξημένη πρόταση που δέχτηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ για νέο διετές συμβόλαιο.