Ψήφο εμπιστοσύνης ο Μαρτίνς σε Γιαννιώτη - Βούκοβιτς

Ο Μαρτίνς στηρίζει απόλυτα τους δύο πρωταγωνιστές της φάσης του γκολ του ΠΑΟΚ. Το πλάνο είναι να μην αλλάξει τον «άσο» και την άμυνα σε Μιλάνο και ΟΑΚΑ.

Ψήφο εμπιστοσύνης ο Μαρτίνς σε Γιαννιώτη - Βούκοβιτς
Eurokinissi

«Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται», λέει ο θυμόσοφος λαός και οι ΓιαννιώτηςΒούκοβιτς νιώθουν απ’ όλη την ομάδα ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους παρά τα σφάλματά τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κανένας στον Ρέντη και πόσω μάλλον ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν έχει ξεχάσει τη συνεισφορά και των δύο στην προσπάθεια που γίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν για να φτάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League και να παρουσιάσει τέλη Σεπτεμβρίου μία εικόνα που να ικανοποιεί τον κόσμο.

Τόσο ο Γιαννιώτης, όσο και ο Βούκοβιτς χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μαρτίνς, ο οποίος δεν σκοπεύει να τους «κρεμάσει». Θα τους στηρίξει 100%, καθώς αναγνωρίζει ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βρεθεί και σε μία κακή βραδιά.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του «Σαν Σίρο» και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Το φοβερό με τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές του γκολ του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τον… τσακωμό τους για το ποιος φταίει περισσότερο στη φάση του 0-1. Δεν έριξε ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Αντιθέτως, «τσακώθηκαν» (με την καλή έννοια) γιατί ο Γιαννιώτης θεωρούσε ότι εκείνος δεν αντέδρασε σωστά στην παράλληλα σέντρα του Βιεϊρίνια χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βούκοβιτς έσπευσε να τον υπερασπιστεί, λέγοντας ότι δεν έφταιγε ο Ανδρέας, αλλά ότι το δικό του λάθος ήταν ανεπίτρεπτο, αφού ενήργησε επιπόλαια πιστεύοντας ότι από πίσω του ερχόταν παίκτης του ΠΑΟΚ.