Μαθαίνουν οριστικά υποψήφιους ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Την Κυριακή (4/6) ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα σε Βέλγιο και Ουκρανία με μεγάλο ενδιαφέρον για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. 

Μαθαίνουν οριστικά υποψήφιους ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός στο Champions League και ο Ολυμπιακός στο Europa League θα μάθουν την Κυριακή (4/6) οριστικά τους αντίπαλούς τους στις προκριματικές δοκιμασίες τους. Γι΄αυτό υπάρχει μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον για την έκβαση των πρωταθλημάτων στο Βέλγιο και στην Ουκρανία.

Στον β΄προκριματικό γύρο του Champions League ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ανίσχυρους μαζί με την Σερβέτ και στους ισχυρούς αυτού του γκρουπ θα είναι ο δευτεραθλητής Βελγίου και ο δευτεραθλητής Ουκρανίας.

Οι ομάδες που θα αποκλειστούν από αυτά τα δύο ζευγάρια θα είναι υποψήφιες για τον Ολυμπιακό στον γ΄προκριματικό του Europa League. Φυσικά δεν θα μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό, άρα θα αγωνιστεί με κάποια εκ των Σερβέτ, δεύτερης Βελγίου και δεύτερης Ουκρανίας.

Στο Βέλγιο γίνεται μάχη για τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική και φυσικά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τη δεύτερη θέση. Παίζουν Γκενκ-Αντβέρπ και Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Η Αντβέρπ και η Ουνιόν έχουν 46 βαθμούς, η Γκενκ 45 ενώ η Μπριζ είναι πιο πίσω και δεν έχει ελπίδες.

Στην Ουκρανία η Ντνίπρο είναι το ξεκάθαρο φαβορί να βγει δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Σαχτάρ. Ισοβαθμεί με την Ζόρια (64 πόντους), αλλά στην τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας ενώ η Ζόρια εκτός. Σε ισοβαθμία υπερτερεί η Ντνίπρο.