Πάλμα: «Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League»

Ο επιθετικός του Άρη, Λουίς Πάλμα μίλησε για το μέλλον του ξεκαθαρίζοντας πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάλμα: «Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League»

Ο Λουίς Πάλμα είναι το πιο… hot όνομα του Άρη αυτή τη στιγμή. Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως αν ερχόταν επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ θα ήθελα να είναι από ομάδα της Premier League.

«Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα», είπε αρχικά.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σχολίασε: «Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν».

Για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το επερχόμενο Gold Cup: «Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί. Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω».