Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού σκέφτεται το... χρυσάφι της Αλ Νασρ

Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προσφέρουν οι Άραβες στον Γαλλοκονγκολέζο επιθετικό του Ολυμπιακού, που σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει το «λιμάνι» του.

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού σκέφτεται το... χρυσάφι της Αλ Νασρ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού για τον Ολυμπιακό. Σας είχαμε προϊδεάσει πριν από αρκετό καιρό, όταν υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία, πως από τη στιγμή που δεν πέφτουν οι υπογραφές δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή είναι συγκεκριμένα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μπακαμπού και του έχει προσφέρει ένα συγκεκριμένο ποσό. Ο Γαλλοκονγκολέζος είχε στις προτεραιότητές του την παραμονή στην Ευρώπη, αλλά οι Άραβες τού έχουν στρώσει χρυσάφι στα πόδια. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αλ Νασρ Ντουμπάι τού προσφέρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα στα Εμιράτα αναφέρουν ότι ο Μπακαμπού είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην τεράστια πρόταση της Αλ Νασρ Ντουμπάι.

Οι Άραβες κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους και ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει προσπάθεια να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη, αλλά χωρίς να τα έχουν καταφέρει.