Η συγγνώμη του Γιαννιώτη στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το λάθος που πλήρωσε ο Ολυμπιακός, αλλά μετά το τέλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Η συγγνώμη του Γιαννιώτη στον κόσμο του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει από το ξεκίνημα της σεζόν να στηρίξουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ένα παιδί που έκανε εξαιρετικές σεζόν με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Στον Έλληνα πορτιέρε έχουν εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού οι «ερυθρόλευκοι» και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Στη φάση που ο Ολυμπιακός δέχεται το γκολ από τον ΠΑΟΚ και τελικά χάνει το παιχνίδι έχουν πάει όλα στραβά. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης, όμως, φέρει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και στη συνέχεια ο Γιάγκος Βούκοβιτς έβαλε το αυτογκόλ.

Η στήριξη στο πρόσωπο του, όμως, πρέπει να φανεί τώρα στα δύσκολα. Είναι θετικό πως κανείς δεν γκρίνιαξε για τον Γιαννιώτη, ενώ και ο ίδιος στη συνέχεια του ματς έδειξε να έχει αφήσει πίσω του αυτή την κακή στιγμή.

Ο Έλληνας γκολίπερ φυσικά και ήταν στεναχωρημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης και δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος που έκανε. Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς οι περισσότεροι συμπαίκτες του πήγαν πάνω του και τον αγκάλιασαν. Ανάμεσα τους ήταν ο Ζοσέ Σα, ο δεύτερος τερματοφύλακας, ο οποίος τον πήρε αγκαλιά.

Στη συνέχεια ο Γιαννιώτης γύρισε προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών και ύψωσε το χέρι του. Ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έκανε και το οποίο πλήρωσε ο Ολυμπιακός. Ο κόσμος τον χειροκρότησε και αυτόν όπως και όλη την ομάδα.