Δεν πάει ο Κομίνης, "καθάρισε" η ΑΕΚ

Με επιστολή του προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, ο Γιώργος Κομίνης ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στην εκδίκαση των γεγονότων του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Γιατί αυτή η εξέλιξη ευνοεί την ΑΕΚ.

Δεν πάει ο Κομίνης, "καθάρισε" η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κομίνης κλήθηκε ως διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από το αρμόδιο όργανο της Super League για την εκδίκαση των γεγονότων στη Τούμπα. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε μέσω επιστολής του προς το Πειθαρχικό Όργανο του πρωταθλήματος, δεν θα παραστεί στην διαδικασία επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Παράλληλα, τόνισε ότι ισχύει ό,τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα και δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του.

Αυτό φυσικά στην ουσία "ξελασπώνει" την Ένωση. Να εξηγήσουμε: Εφόσον μόνο ο ΠΑΟΚ κλήθηκε με βάση το φύλλο αγώνα (η ΑΕΚ κλήθηκε λόγω της ένστασης του ΠΑΟΚ), ο διαιτητής Κομίνης ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να καταθέσει κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον των φιλοξενούμενων. Η απουσία του στην ουσία διασφαλίζει την ΑΕΚ, η οποία με βάση το φύλλο αγώνα δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες.