Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Kαμαρά με διαφορά

Τo fosonline.gr καταγράφει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Καμαρά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Kαμαρά με διαφορά

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Το λάθος του στο γκολ του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε καθοριστικό. Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει επί της ουσίας φάση, ο Ολυμπιακός έχασε από δικό του λάθος, αλλά ο κόσμος του τον συγχώρεσε.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ταλαιπωρήθηκε ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο από τον Μπίσεσβαρ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με τα ανεβάσματά του έδωσε βοήθειες επιθετικά και από τα δικά του πόδια θα μπορούσε στη φάση με το γυριστό του Χασάν στο 32' να “γράψει” και μία ασίστ.

ΜΕΡΙΑ: Έχει χάσει τα... άχαστα! Τρεις φορές βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός, απλώς ώρες – ώρες έδινε την εντύπωση ότι αργούσε να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ. Πήγε να απομακρύνει την μπάλα, ενώ αυτή όδευε προς τα δίχτυα. Μόνο και μόνο το ότι ο Πρίγιοβιτς δεν φάνηκε καθόλου στο ματς, θα πρέπει να του πιστωθεί.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Κώστα. “Όργωσε” την αριστερή πλευρά και ανασταλτικά εξαφάνισε τον Λημνιό. Ήταν από τους παίκτες που σίγουρα ξεχώρισαν από την αποψινή αναμέτρηση.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πήρε αρκετές προσπάθειες, κατέβασε αρκετές φορές την μπάλα από τον άξονα για να δημιουργήσει προβλήματα, όμως, ορισμένες εξ αυτών ήταν ημιτελείς. Από κάποιο σημείο και μετά φάνηκε να ξεμένει και από βενζίνη.

ΚΑΜΑΡΑ: Με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου! Και ανασταλτικά, και με το να κυκλοφορήσει την μπάλα, ήταν ίσως ο παίκτης που άξιζε να πάρει ακόμη και 10 με τόνο! Σε δύο περιπτώσεις έκανε τα κλασικά σουτάκια του από μακριά, όμως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαγράψει μία πραγματικά μεγαλειώδη εμφάνιση.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ο Μεριά θα είχε πετύχει... χατ τρικ με τις σέντρες λουκούμι του Κώστα. Αλλά ο Τυνήσιος δεν έκανε τη χάρη στον Θεσσαλό χαφ να “γράψει” τρεις ασίστ. Σίγουρα θα ήθελε να προσφέρει περισσότερα ο Κώστας, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες με τον Μαουρίσιο και τον Κάνιας.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάπου στα χαμένα. Στο δεύτερο όταν ήρθε στα δεξιά, ανέβηκε η απόδοσή του, δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά οι συμπαίκτες του δεν τον... ευχαρίστησαν για τα όποια δωράκια πήγε να προσφέρει.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ενώ είχε διάθεση, είχε κέφι, μπήκε με το πόδι στο... γκάζι, δεν ήταν από τους παίκτες που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχώρισαν από πλευράς Ολυμπιακού. Δεν βοήθησε στον βαθμό που θα ήθελε και η αντικατάστασή του ήταν δικαιολογημένη.

ΧΑΣΑΝ: Μοιραίος στο ματς. Μαζί και με τον... Μεριά, αλλά επειδή ο Αιγύπτιος είναι επιθετικός, θα περίμενε κανείς ότι έπρεπε να τελειώσει τις φάσεις καλύτερα, τόσο στο 32', όσο και στο 83' με το δοκάρι, αλλά και στο 90' στο τετ α τετ

ΓΚΕΡΕΡΟ: Έδωσε επιθετική πνοή και θα μπορούσε στη φάση του 90ού λεπτού και του χαμένου τετ α τετ του Χασάν, να δώσει εκείνος τη λύση. Δεν τα κατάφερε όμως.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Πρόσφερε φρεσκάδα στον άξονα και σίγουρα θα πρέπει να του πιστωθεί η ψυχραιμία στο 90ό λεπτό που τροφοδότησε τον Χασάν, άσχετα αν ο Αιγύπτιος δεν σκόραρε.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Έκανε κάποιες προσπάθειες από τα αριστερά, αλλά δεν καρποφόρησαν.