«Πιο πιθανή η αποχώρηση Ντάντας από Μπενφίκα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Ντάντας από τη Μπενφίκα βλέπουν οι Πορτογάλοι. 

«Πιο πιθανή η αποχώρηση Ντάντας από Μπενφίκα»

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «bolanarede.pt» έκανε ειδική αναφορά στους δανεικούς της Μπενφίκα και συγκεκριμένα στον Τιάγκο Ντάντας του ΠΑΟΚ.

Οι Ίβηρες σημειώνουν «Ο Πορτογάλος μέσος έκανε εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου έπαιξε σε 39 παιχνίδια και πέτυχε επτά γκολ και ασίστ. Βλέποντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τιάγκο, μπορεί να πει κανείς ότι θα ταίριαζε εύκολα στο σύστημα παιχνιδιού του Ρότζερ Σμιντ, αλλά με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει στην Ελλάδα ο νεαρός μέσος, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που ορίζεται στο συμβόλαιο. Κάτι που φέρεται να έχει ήδη διαπραγματευτεί μεταξύ των δύο συλλόγων. Επομένως, η αποχώρησή του είναι το πιο πιθανό σενάριο».

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του νεαρού μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και θεωρείται δύσκολο να τον αφήσουν ελεύθερο οι Λουζιτανοί, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους ή να τον παραχωρήσουν δανεικό χωρίς προηγουμένως να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση Ντάντας απασχολεί και τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως έγιναν το προηγούμενο διάστημα κινήσεις για την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη.