«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Νταβίντ Λουίζ»

Ο Νταβίντ Λουίζ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της.

«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Νταβίντ Λουίζ»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «torcedores.com» αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ βαρύ όνομα, αφού έχει φορέσει τις φανέλες των Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο πρόεδρος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, Ευάγγελος Ασλανίδης εξουσιοδότησε έναν μεσάζοντα να εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από την ομάδα για την έναρξη διαπραγματεύσεων. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο εντός και εκτός γηπέδου. Ο σύλλογος κατέκτησε πρόσφατα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, έχει γίνει μια μηχανή κερδοφορίας με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εισιτηρίων, αναμνηστικών και δράσεων μάρκετινγκ.

Τα χρήματα, λοιπόν, δεν θα είναι πρόβλημα για τους Έλληνες. Και αυτό γιατί, ο σύλλογος θα παίξει ξανά στο Champions League Ευρώπης την επόμενη σεζόν», αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ για τον Νταβίντ Λουίζ.

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Λουίζ με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν στο 1,5 εκατ. ευρώ.