«Ακριβός για τη Σέλτικ ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ»

Δημοσίευμα στη Σκωτία υποστηρίζει ότι ατονεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, η οποία αξιώνει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του.

«Ακριβός για τη Σέλτικ ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου φιλοδοξεί να πανηγυρίσει το πρώτο της «νταμπλ» μετά από 45 χρόνια. Την ίδια στιγμή όμως, τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Λιβάι Γκαρσία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του επιθετικού της «Ένωσης» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που «ερίζουν» για την απόκτησή του. Ανάμεσά τους είναι και η Σέλτικ.

Παρόλα αυτά, η σκωτσέζικη «thescottishsun.co.uk» υποστηρίζει πως το ενδιαφέρον των «Καθολικών» για τον 25χρονο φορ αρχίζει να ατονεί, λόγω και των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει θέσει τιμή εκκίνησης για την πώληση του ποδοσφαιριστή το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δύσκολα οι πρωταθλητές Σκωτίας θα καταβάλουν για να εντάξουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται και το ενδιαφέρον της Λιόν για τον Γκαρσία, στο πρόσωπο του οποίου οι «λιονέ» βλέπουν τον αντικαταστάτη του Μούσα Ντεμπελέ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.