ΑΕΚ: Ο Βίντα στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας για το Nations League

Η εθνική ομάδα της Κροατίας συμπεριέλαβε στις κλήσεις της τον Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις στο Final Four του Nations League.

ΑΕΚ: Ο Βίντα στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας για το Nations League

Η φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της, πριν το ενδιαφέρον μεταφερθεί στις εθνικές ομάδες, ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν τον επόμενο μήνα στο Final Four του Nations League.

Στις 14 Ιουνίου η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία και μία μέρα αργότερα (15/6) η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, με τις ομάδες να στοχεύουν στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό (18/6) στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ.

Στην Κροατία ο ομοσπονδιακός προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς ήδη ανακοίνωσε την προεπιλογή για τα παιχνίδια, με το όνομα του Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ να βρίσκεται στη λίστα των 24ων παικτών της «χρβάτσκα».

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός της «Ένωσης» ήταν και στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που μας πέρασε στα γήπεδα του Κατάρ, ενώ η τελική επιλογή για τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο Nations League θα ανακοινωθεί στις 5 Ιουνίου.