Ολυμπιακός: Η αλλαγή θα είναι ο Λάζαρος!

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι η μία και μοναδική αλλαγή συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαρτίνς στη Ν. Σμύρνη. Προβάδισμα το δίδυμο Μπουχαλάκη – Καμαρά.

Ολυμπιακός: Η αλλαγή θα είναι ο Λάζαρος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του στην σαββατιάτικη προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ανακοίνωσε την αποστολή, αλλά επικρατεί μία αίσθηση στον Ρέντη ότι δεν θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε πρόσωπα από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.

Λαμβάνοντας υπόψη την ενδεκάδα που κατέβασε στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, το πιθανότερο είναι οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μόλις μία αλλαγή στο αρχικό τους σχήμα.

Κι αυτή δεν θα είναι άλλη από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αντί του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Λάζαρος που θέλει να σκοράρει όσο τίποτε άλλο στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα και να παίξει στη δεξιά πλευρά, έχοντας πίσω του τον Ομάρ και βρίσκοντας απέναντί του τον Βεϊρίνια.

Από εκεί και πέρα, στα χαφ που αποτελεί και ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης της ερυθρόλευκης εξέδρας, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται ξανά να πάει με δίδυμο τους Μπουχαλάκη και Καμαρά. Έχει τις πιθανότητές του βεβαίως ο Γκιγιέρμε, αλλά αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος μοιάζει να είναι το αουτσάιντερ.

Κατά συνέπεια, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Μαρτίνς να κατεβάσει τον Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας, τους Μεριά και Βούκοβιτς στο κέντρο της οπισθοφυλακής, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη στον γνωστό του ελεύθερο ρόλο, τους Ποντένσε και Λάζαρο στα δύο «φτερά» και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.