Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Τουρέ, έξω ο Μιράντα

Έτοιμοι οι Πειραιώτες για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει στην αποστολή τον Ιβοριανό και να αφήνει εκτός του Πορτογάλο στόπερ.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Τουρέ, έξω ο Μιράντα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με την προπόνηση που διεξήχθη στον Ρέντη το απόγευμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάγια Τουρέ και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ιβοριανός χαφ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το πρώτο μεγάλο ματς του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα εκτός έμεινε ο Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος έπαιξε βασικός με τον Λεβαδειακό, αλλά φάνηκε να χάνει έδαφος από τον Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι Κυπέλλου και ο Μαρτίνς τον επιβράβευσε. Επίσης εκτός έμειναν οι Ανδρούτσος, Πάρντο και Ναουέλ.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού…