Ολυμπιακός: Πιθανότατα σε γνώριμα λημέρια η καλοκαιρινή προετοιμασία

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά ήδη έχουν εξεταστεί προπονητικά κέντρα στην Αυστρία.

Ολυμπιακός: Πιθανότατα σε γνώριμα λημέρια η καλοκαιρινή προετοιμασία

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό θα γνωρίζουν στον Ολυμπιακό σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν, άρα και πότε θα ξεκινήσουν επισήμως οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε ότι αν κατακτήσει το Κύπελλο η ΑΕΚ, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (10-17 Αυγούστου), ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να πάει απευθείας στα πλέι οφ (24-31 Αυγούστου).

Αν κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, τότε οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό από τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπερ σημαίνει ότι τον πρώτο τους αγώνα θα τον δώσουν στις 27 Ιουλίου.

Αναλόγως λοιπόν ο Ολυμπιακός θα προσαρμόσει και τα πλάνα του σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, αλλά και για το μέρος όπου θα βρεθεί στο εξωτερικό, ώστε να πραγματοποιήσει - όπως κάθε χρόνο - το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα για τη χώρα στην οποία θα μεταβεί η ερυθρόλευκη αποστολή, αλλά ήδη έχουν εξεταστεί προπονητικά κέντρα στην Αυστρία.

Είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που ήθελαν τους Πειραιώτες να εξετάζουν κι άλλες χώρες, όμως, η Αυστρία φαίνεται να είναι ξανά στις βασικές τους επιλογές. Αν βρεθεί άλλο μέρος σε άλλη ευρωπαϊκό χώρα που θα καλύπτει τα «θέλω» των «ερυθρόλευκων», τότε θα εξετάσουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως και να ‘χει, έως το τέλος του μήνα θα γνωρίζουμε οριστικά το μέρος στο οποίο θα «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός.