OΦΗ-ΑΕΚ 0-3: «Πεδίο βολής» μετά την αποβολή

Η ΑΕΚ πέρασε 3-0 από το Ηράκλειο εκμεταλλευόμενη το ότι ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 30΄ λόγω αποβολής του Κομεσίδη. 

OΦΗ-ΑΕΚ 0-3: «Πεδίο βολής» μετά την αποβολή

Απέδρασε χωρίς να δυσκολευτεί η ΑΕΚ από το «Γεντί Κουλέ» (0-3). Οι «κιτρινόμαυροι» με τέρματα των Μπακασέτα (20’), Γκάλο (32’), Πόνσε (65’) και με μια κερδισμένη αποβολή (30’) του Κομεσίδη σε μαρκάρισμα στον Κλωναρίδη, κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες να ξεπεράσουν το εμπόδιο του προβληματικού ΟΦΗ και πλέον να έχουν το μυαλό τους στη μάχη με την Μπενφίκα την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο τελικές προσπάθειες στο πεντάλεπτο του ματς, αλλά έκτοτε ο «Δικέφαλος» κυριάρχησε. Με κατοχή μπάλας, τελικές προσπάθειες και χωρίς να απειλούνται στα μετόπισθεν, επικράτησαν ολοκληρωτικά. Ήρθε και η αποβολή και όλα έγιναν εύκολα έως το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά τις σφαλιάρες από Άγιαξ και ΠΑΟΚ, αντίθετα για τους Κρητικούς τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο. Δείχνει ανίσχυρη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στο ξεκίνημα της σεζόν και θα πρέπει να διορθωθούν πολλά για να διεκδικήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3

Σκόρερ: 20΄Μπακασέτας, 32΄ Γκάλο, 65΄Πόνσε

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κάρτες:

Κόκκινη: Κομεσίδης, Κίτρινες: Μπακασέτας, Γαλανόπουλος

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μπολάκης, Παπαστεργιανός (67` Νάστος), Κυριακίδης, Σάσι (46` Βουό), Πλατέλλας, Αραβίδης (67` Κουτσιανικούλης).


ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Λόπες (72` Χουλτ), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (58` Γιαννιώτας), Πόνσε (69` Γιακουμάκης).