Ατρόμητος: Χωρίς Μανούσο και Ενσικουλού στη Λιβαδειά

Χωρίς τους Κλαρκ Ενσικουλού και Γιώργο Μανούσο αναχώρησε η αποστολή του Ατρομήτου για τη Βοιωτία, εκεί όπου αύριο (30/9) θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super league.

Ατρόμητος: Χωρίς Μανούσο και Ενσικουλού στη Λιβαδειά

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για τη Λιβαδεια.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Κιβρακίδης και Μπουσούλατζιτς.

Να σημειωθεί ότι ο Μανούσος αποκλείστηκε επειδή προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μπει πιο «γερά] στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γεννομένης από τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος ώστε να μπει στην αποστολή.

Η αποστολή του Ατρομήτου για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Κιβρακίδης και Μπουσούλατζιτς.