Αλμέιδα: «Υπέροχο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με την ΑΕΚ, εξέφρασε ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα.

Αλμέιδα: «Υπέροχο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League»

Μία θέση στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου ονειρεύεται ο Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της «Ένωσης» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής αναφέρθηκε στην επιτυχία στη φετινή Super League, αλλά και τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα playoff. Βλέπεις ομάδες, που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία να κάνει τη διαφορά και να κερδίζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ό,τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται.

Έχω σπουδαίους παίκτες, που έχουν έρθει και το στυλ, που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών, που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή. Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν ήταν εύκολο», επεσήμανε σχετικά στο «Radio La Red-AM910» και πρόσθεσε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League».

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε: «Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν είναι ο πατέρας μου. Η σχέση που είχαμε ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ, στην Ελλάδα. Ακούω τις κόρες μου, δεν είναι εύκολο να ζεις με τέσσερις γυναίκες στο ίδιο σπίτι. Μιλάω πολύ μαζί τους και είμαι περήφανος για αυτές».