Αραβικά ΜΜΕ: «Ανανεώνει με Αλ Αϊν ο Ρεμπρόφ, θα δουλεύει παράλληλα και στην Ουκρανία»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στον Περσικό Κόλπο, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ να ανανεώσει με την Αλ Αϊν και να συμφωνήσει και με την ουκρανική ομοσπονδία για την Εθνική.

Αραβικά ΜΜΕ: «Ανανεώνει με Αλ Αϊν ο Ρεμπρόφ, θα δουλεύει παράλληλα και στην Ουκρανία»

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό και αποτελούσε για μέρες τη βασική του επιλογή, φαίνεται πως θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αλ Αϊν, σε ό,τι έχει να κάνει όμως σε συλλογικό επίπεδο.

Εδώ και μέρες στην Ουκρανία διατυμπάνιζαν ότι τους έμοιαζε σχεδόν απίθανο να απαντούσε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού από τη στιγμή που είχε κλείσει το μάτι στην ομοσπονδία της χώρας του για να αναλάβει την Εθνική του ομάδα.

Ωστόσο, οι Άραβες έδωσαν την Δευτέρα (15/5) μια διαφορετική πτυχή στην υπόθεση του Ρεμπρόφ.

Συγκεκριμένα, ότι η Αλ Αϊν του έχει προσφέρει ένα βασιλικό συμβόλαιο για να παραμείνει στο Ντουμπάι και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην ομάδα την οποία καθοδηγεί από το 2021.

Απλώς δίνουν μία διαφορετική διάσταση... Ότι επειδή θέλει να δουλέψει και στην Εθνική Ουκρανίας, θα επιδιώξει να δουλεύει παράλληλα, τόσο στην Αλ Αϊν, όσο και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Εξ αρχής για τον Ολυμπιακό ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και ο Ρεμπρόφ δεν έδειχνε να τον έχει στις βασικές του επιλογές.