Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων προς όσους δουλεύουν για την ΑΕΚ»

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για λογαριασμό της ΑΕΚ και έκανε λόγο για τα μοναδικά συναισθήματα που βιώνει στην Ελλάδα.

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων προς όσους δουλεύουν για την ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για τις οι σκέψεις του:

"Καταρχήν νιώθω πολύ ευγνώμων στον Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα στη ζωή μου, έπειτα στον ιδιοκτήτη του κλαμπ που μου δίνει δουλειά και έπειτα σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ. Όλους όσους εμπλέκονται με την καθημερινότητα, τον οδηγό του πούλμαν, τους κηπουρούς, τους φυσιοθεραπευτές. Κυρίως και αρχικά τους ποδοσφαιριστές, και μία τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο".

Για τον κόσμο:

"Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στη ζωή. Μέσω ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε πάρα πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειές μας στην Αργεντινή, κόσμο στο Μεξικό, νιώθω ευγνώμων που ζω αυτές τις στιγμές".

Για το γεγονός πως κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ:

"Πίσω από όλα αυτά κρύβεται πολλή δουλειά με πολλή αγάπη και πιστεύουμε στη δουλειά. Οι παίκτες το κατάλαβαν και το ερμήνευσαν όπως έπρεπε, μετατρέψαμε την ομάδα σε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος κάναμε ό,τι καλύτερο. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, είναι μοναδική".