Ολυμπιακός: Γι’αυτό τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει «ερυθρόλευκος» που να μην επιθυμεί να δει το όνομά του στη 18άδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ομάρ αν και έχει κάποιες ενοχλήσεις, θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί. Ακόμη και ο Τοροσίδης που ξεκίνησε χθες δειλά-δειλά προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Γι’αυτό τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και ο Βασίλης Τοροσίδης που ξεκίνησε χθες προπονήσεις και δείχνει πώς είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει «Σαν Σίρο», δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Βεβαίως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θα κρίνει αν πρέπει να πιεστεί ο Τοροσίδης για τον ΠΑΟΚ ή αν πρέπει να δουλέψει λίγο παραπάνω για να καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι με την Μίλαν στην Ιταλία.

Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι ότι βλέπει τους παίκτες του να μην θέλουν να χάσουν το αυριανό ματς. Ακόμα και οι ξένοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν το μυαλό τους στην ευρωπαϊκή πρόκληση που ακολουθεί (σ.σ. το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό στο παρελθόν).

Ακόμα και οι καινούριοι που ήρθαν φέτος στην Ελλάδα, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους στις προπονήσεις για να πείσουν τον Μαρτίνς να τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, κάποιες μικροενοχλήσεις νιώθει το τελευταίο διήμερο ο Ομάρ, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προκύψει πρόβλημα για τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση. Άλλωστε και ο Νορβηγός έχει αποδείξει ότι θέλει να είναι μπροστάρης στην προσπάθεια που γίνεται φέτος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.