Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο φορμαρισμένος Ομάρ (vid)

Ο Ελαμπντελαουί που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι ευχάριστες αναμνήσεις που έχει από ματς με τους Θεσσαλονικείς και γιατί ποντάρει πάνω του ο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: «Κλειδί» ο φορμαρισμένος Ομάρ (vid)

Ένα από τα μεγάλα όπλα του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μία σέντρα του Νορβηγού μπακ ήταν αρκετή για να ξεκλειδώσει η άμυνα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και να περάσουν οι Πειραιώτες νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα. Ο Νορβηγός διανύει περίοδο φόρμας και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του.

Ο Ομάρ ήταν μία αμφιλεγόμενη περίπτωση το καλοκαίρι που μας πέρασε και μάλιστα αρκετοί θεωρούσαν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι. Όχι απλά έμεινε, όμως, αλλά έχει καταφέρει να είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας στη μέχρι τώρα πορεία της.

Από αυτόν περιμένει πολλά ο Πορτογάλος και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Είναι από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξέρει και αυτά τα ματς. Ο Ομάρ συνηθίζει μάλιστα στα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ να κάνει καλές εμφανίσεις και θέλει πολύ να το επαναλάβει και την Κυριακή το βράδυ.

Μάλιστα αν και δεξί μπακ έχει σκοράρει κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ήταν στις 7 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 1-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός είναι από τα κλειδιά του Πέδρο Μαρτίνς για να τον οδηγήσουν στη νίκη. Έχει διαπιστώσει ο κόουτς ότι όσο δυνατά είναι τα μπακ του ΠΑΟΚ στην επίθεση άλλο τόσο επιπόλαια είναι στην άμυνα.