Super League: Φιέστα, ελπίδα και... «τελικός»

Η ΑΕΚ γιορτάζει, ο Παναθηναϊκός ελπίζει και ο Ολυμπιακός μάχεται με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Super League: Φιέστα, ελπίδα και... «τελικός»

Πέφτει απόψε (14/5, 20:00) η αυλαία της πιο συγκλονιστικής Super League των τελευταίων ετών με την 10η αγωνιστική των Playoffs.

Αναμφίβολα, το βλέμμα των περισσότερων θα είναι στραμμένο στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου η ΑΕΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό απέναντι στον αδιάφορο Βόλο για να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2018.

Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός όσο ζει... ελπίζει για τον τίτλο και θέλει την νίκη επί του επίσης αδιάφορου Άρη και να περιμένει μετά ένα... δώρο από τον ΝΠΣ.

Τέλος, ένας «τελικός Ευρώπης» διεξάγεται στην Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση, η οποία -μέχρι ώρας- χαρίζει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Μόνο νίκη χρειάζονται οι Θεσσαλονικείς, για δύο αποτελέσματα παίζουν οι απερχόμενοι πρωταθλητές.

20.00 ΑΕΚ - Βόλος («OPAP Arena»): Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

20.00 Παναθηναϊκός - Άρης (γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»): Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

20.00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (γήπεδο Τούμπας): Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλία), Νικολακάκης (Λασιθίου)

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Η βαθμολογία: