ΠΑΕ Λαμία: «Σήμερα γιορτάζει όλη η πόλη»

Η ΠΑΕ Λαμία κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να συγκεντρωθεί μετά τα μεσάνυχτα στην Πλατεία Ελευθερίας για να υποδεχθεί την αποστολή.

ΠΑΕ Λαμία: «Σήμερα γιορτάζει όλη η πόλη»

Η Λαμία πήρε τον βαθμό στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό, σώθηκε και η πόλη γιορτάζει. Μάλιστα η ΠΑΕ ενημέρωσε πως τα ξημερώματα θα φτάσει η αποστολή στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ανακοίνωση

«Όλοι οι Λαμιώτες φίλαθλοι αργά το βράδυ να συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τους ανθρώπους της ομάδας μας που υπερέβαλαν εαυτόν και κατάφεραν παρά τις όποιες αντιξοότητες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή μας τον Λεωνίδα Βόκολο, σε όλο το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στη Διοίκηση και στον Πρόεδρό μας Πανουργιά Παπαϊωάννου, που δεν τα παράτησαν ποτέ και όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά πάλεψαν μέχρι τέλους για να βγουν θριαμβευτές, κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν την ομάδα μας πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Σήμερα γιορτάζει όλη η πόλη! Σας θέλουμε δίπλα μας να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Όλους τους γνήσιους φιλάθλους που αγαπούν αυτή την ομάδα και τη στηρίζουν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Ραντεβού στη 1:00 στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τα δικά μας παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους καταφέρνοντας αυτό που για τους περισσότερους ήταν ακατόρθωτο».