Ιωαννίδης: «Θέλω τρόπαια και Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανανέωσε έως το 2027 με τον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες του

Ιωαννίδης: «Θέλω τρόπαια και Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός επιβράβευσε τον Φώτη Ιωαννίδη για τη φετινή συνδρομή του στην πορεία της ομάδας, ενώ ο νεαρός επιθετικός δήλωσε ότι οι στόχοι του για τα επόμενα χρόνια είναι πολύ υψηλοί για τον ίδιο και την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Ιωαννίδη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Είσαι τρία χρόνια στην ομάδα και υπογράφεις συμβόλαιο για ακόμα τέσσερα. Έχεις σκεφτεί ποια θα είναι η εξέλιξη σου τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας;

«Εννοείται θέλω χρόνο με το χρόνο να αναλαμβάνω περισσότερες ευθύνες, είτε αυτές είναι μέσα στο γήπεδο, είτε εκτός. Είμαι έτοιμος για αυτό, νιώθω έτοιμος και έχω την εντύπωση πως και οι συμπαίκτες μου θα είναι δίπλα μου σε αυτό το κομμάτι. Όσο για το αγωνιστικό θέλω να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο παιχνίδι με παιχνίδι και θα δώσω πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια».

Από πέρυσι φοράς μια φανέλα με έναν "βαρύ" αριθμό για την ιστορία του Παναθηναίκού. Φέτος έγινες σύνθημα στην εξέδρα. Τι μπορείς να πετύχεις από εδώ και πέρα;

«Να βοηθάω την ομάδα κάθε χρόνο να πετυχαίνει τους στόχους της και αυτός δεν είναι άλλος από το να διεκδικεί πρωταθλήματα και να τα κερδίζουμε όπως και Κύπελλα και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και ατομικά με γκολ και ασίστ και διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Έχεις ήδη 98 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό. Με το νέο συμβόλαιο που πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις;

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα πω ακριβή αριθμό αλλά είμαι δεμένος πολύ με την ομάδα και θέλω να φτάσω σε όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται ώστε να βοηθήσω την ομάδα τα επόμενα χρόνια να κατακτήσει τρόπαια και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη».