Ολυμπιακός: Το μυστικό για Ρέαμπτσιουκ

Δεν είναι τυχαίο το καλό φινάλε της σεζόν για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που όταν πήρε ανάσες βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Το μυστικό για Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, σκόρερ και από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια όσο η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και έχει βοηθήσει την ομάδα του για τα αποτελέσματά της στις αναμετρήσεις με τους διεκδικητές του τίτλου.

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι τυχαίο, καθώς ο Μολδαβός μπακ έχει παρουσιαστεί πολύ πιο «φρέσκος» από τη στιγμή που σταμάτησε να παίζει ασταμάτητα σε κάθε παιχνίδι. Μην έχοντας και την κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Το να μείνει ο Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο μισό της σεζόν εκτός ενδεκάδας από έξι αγώνες του Ολυμπιακού μάλλον αποτελεί είδηση σε σχέση με ό,τι έχει συμβεί από την ώρα που έφτασε στην ελληνική ομάδα. Μέσα στο 2023 ο Όλεγκ δεν έπαιξε εναντίον του Παναιτωλικού, της Λαμίας, του Λεβαδειακού και του Βόλου για το πρωτάθλημα και στα ματς με Ατρόμητο και Άρη για το Κύπελλο.

Ίσως θα μπορούσε να ξεκουραστεί και περισσότερο αν είχε μπει σε δράση νωρίτερα ο Ραμόν που αποκτήθηκε τον χειμώνα, αλλά χρειάζεται προσαρμογή. Ο Όλεγκ των τελευταίων αγώνων έχει κερδίσει πολλούς πόντους και σε ό,τι αφορά τη στάση των φίλων του Ολυμπιακού απέναντί του σε διάφορα σχόλια στα social media.