Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό δεν προετοιμάζει τους παίκτες του για έναν... αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη σαν να έχει απέναντί του έναν Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί με τα πιο δυνατά «χαρτιά» του (8/5, 21.00).

Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό δεν προετοιμάζει τους παίκτες του για έναν... αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι και από το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» προέκυπτε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Καραϊσκάκη, καθώς θέλει να δει έως και μία ώρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (8/5, 21.00) την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παίκτες του λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» σαφώς και παρακολουθούν με σοβαρότητα και με τη δέουσα προσοχή όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, όμως, ο Ζοσέ Ανιγκό είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει τους «ερυθρόλευκους» για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα εμφανιστεί στο φαληρικό γήπεδο με σκοπό να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα!

Αυτό λοιπόν είναι κάτι που δεν θέλει να το επιτρέψει ο Γάλλος τεχνικός και για αυτό το λόγο, μολονότι το ματς δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, προετοιμάζει την ομάδα του σαν να έχει απέναντί του έναν Παναθηναϊκό που δεν θα είναι αποδεκατισμένος λόγω κορονοϊού. Σαν να μην έχει συμβεί δηλαδή καμία αναβολή, έτσι ώστε να αντιληφθούν οι παίκτες ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους χαριστεί στο ντέρμπι.

Για τις επιλογές των προσώπων στην ενδεκάδα δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα.

Και ο Ανιγκό κρατάει από την πλευρά του κάποιους κρυφούς άσους στο μανίκι του, όπως είχε κάνει και πριν από το ματς της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου έβαλε τους Εμβιλά, Σαμασέκου και Χουάνγκ στα χαφ.

Κόντρα στην ΑΕΚ δεν περίμενε κανένας ότι θα πάει με την συγκεκριμένη τριάδα, αλλά ο Γάλλος το έκανε και του βγήκε ως επιλογή.

Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα κάνει ακριβώς το ίδιο και εναντίον του Παναθηναϊκού. Να πάει δηλαδή με Εμβιλά, Σαμασέκου και Χουάνγκ.

Ας περιμένουμε και ας μην βιαζόμαστε για τις τελικές του αποφάσεις, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο!