Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 17 θετικά κρούσματα

Τα νέα μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι «πράσινοι» έδειξαν 17 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να έχουν προσβληθεί από τον ιό

Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 17 θετικά κρούσματα

Η κατάσταση είναι αμετάβλητη στον Παναθηναϊκό με αρκετούς παίκτες να είναι ασυμπτωματικοί, αλλά να μην σημειώνεται βελτίωση σε ό, τι αφορά τον απόλυτο αριθμό παικτών που βρέθηκαν θετικοί.

Κι αυτό διότι ναι μεν δυο παίκτες βγήκαν αρνητικοί, ωστόσο δυο ακόμα παίκτες βρέθηκαν θετικοί και σχεδόν 24 ώρες πριν το ματς κανείς δεν ξέρει ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έξαλλου και μεγάλο ποσοστό από το σταφ αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και συνολικά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης.

Γι΄ αυτό λοιπόν και ο Σέρβος προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι.

Η Λίγκα έχει αποφασίσει να διεξαχθεί η αγωνιστική κανονικά, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα.

Τα 17 κρούσματα αφορούν μόνο τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι όχι το υπόλοιπο σταφ καθώς εν γένει το ιικό φορτίο φαίνεται «ανεβασμένο» σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.