Ατζέντης Λουίς Πάλμα: «Πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη»

Ο ατζέντης του Λουίς Πάλμα μίλησε για το πελάτη του και τόνισε πως ήδη υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Ατζέντης Λουίς Πάλμα: «Πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη»

Ο Λουίς Πάλμα έχει αποδειχτεί πως είναι ένας πολύ κομβικός ποδοσφαιριστής για τον Άρη και ήδη γίνονται συζητήσεις για το μέλλον του. Ο ατζέντης του, Πάολο Ερνάντες μίλησε σε ιστοσελίδα της Ονδούρας για το μέλλον του πελάτη του και τόνισε πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, ενώ ήδη έχουν γίνει και προτάσεις, αλλά ακόμα δεν καλύπτει κάποια τον παίκτη.

Αναλυτικά ο Πάολο Ερνάντες δήλωσε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάλμα για το παιχνίδι του και για την απόδοσή του στο γήπεδο. Η ευρωπαϊκή αγορά θα ανοίξει και το φυσιολογικό είναι ότι αν παραμείνει υγιής για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού απομένουν δύο ακόμη, αυτό που όλοι ελπίζουμε είναι ότι ο Λουίς θα είναι στη μεταγραφική αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λουίς είναι ευγνώμων στον Άρη και στον πρόεδρο του γιατί ήταν αυτός που τον πίστεψε και επένδυσε σ’ αυτόν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις το ρίσκο να ποντάρεις για έναν παίκτη που προέρχεται από μια μικρή ομάδα στην Ονδούρα και να τον βάλεις απευθείας σε έναν σύλλογο όπως ο Άρης.

Υπάρχουν ομάδες που ρωτούν ενεργά για την κατάστασή του. Τις προσφορές τις κρατάω για μένα, τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή… Έχουμε ήδη απορρίψει επιλογές από ομάδες που μας έχουν ζητήσει ή που έχουν κάνει προσεγγίσεις γνωρίζοντας ότι για εμάς είναι επιλογές που δεν μας ενδιαφέρουν. Το να παίζεις στην Αγγλία είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Δεν είναι ότι σε θέλει μια ομάδα και σου στέλνει την πρόταση, περνάς από ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάς να παίζεις. Στην Αγγλία είναι πιο σύνθετη η κατάσταση. Προφανώς είναι μια επιλογή. Αυτή η προσέγγιση που κάνετε θα μπορούσε να είναι, θα μπορούσε να γίνει. Όσον αφορά την τιμή, αυτή την ορίζει ο Άρης».