Ολυμπιακός: Κρατάει την ψυχή

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα ματς που έπαιξε με ψυχή, αλλά πρέπει να βελτιώσει κι άλλο την εικόνα του ενόψει Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Κρατάει την ψυχή

Το τι έχει γίνει τη φετινή σεζόν έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές εδώ και πολλούς μήνες. Πήγαν λάθος πολλά πράγματα στους Πειραιώτες και έχασαν έναν τίτλο. Δεν χάθηκε και ο κόσμος, όμως εάν φυσικά μάθει από τα λάθη του το κλαμπ και γίνει καλύτερο. Στον αθλητισμό άλλωστε κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τις νίκες και τα πρωταθλήματα.

Όλα κάνουν κύκλους και εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια πάλεψε και προσπάθησε για να φύγει αλώβητος και το έκανε πρώτα απ' όλα για να τιμήσει την ιστορία του και φυσικά γιατί θέλει και τους βαθμούς για την τρίτη θέση. Επίσης κάποια πράγματα μένουν και στην Ιστορία και ο Ολυμπιακός στην πρώτη χρονιά της ΑΕΚ στο νεόκτιστο γήπεδο έχει ένα διπλό, μία ισοπαλία και την ήττα στο Κύπελλο.

Η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν σούπερ ούτε και ενθουσιάστηκε κανείς με την απόδοση των παικτών του Ανιγκό. Είχαν πάθος, όμως και κατέθεσαν τη ψυχή τους για να μη χάσουν και αν γίνεται να πάρουν και τη νίκη. Και ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει στην ΑΕΚ ότι της είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες με τον Μίτσελ στον πάγκο του. Στην κόντρα προσπάθησε να την χτυπήσει και να της πάρει το διπλό.

Όπως είπε και ο Σωκράτης μετά το τέλος του αγώνα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην έχασε, αλλά δεν θα το πανηγυρίσει κιόλας. Και ο Σωκράτης αυτό που εννοούσε μετά το τέλος του ματς ήταν ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να είναι κυριαρχικός ακόμα και στα μεγάλα ματς. Με την ΑΕΚ δεν ήταν και ειδικά στο τέλος αμύνονταν για να κρατήσει το 0-0 παρόλο που ο Μπιέλ νωρίτερα είχε χάσει το άχαστο, ο Αθανασιάδης είχε βγάλει το φοβερό σουτ του Μπακαμπού και το VAR ακύρωσε το τέρμα του Κογκολέζου.