Τσοκάι: «Πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι»

Ο Αλβανός μέσος του Παναθηναϊκού Ένις Τσοκάι μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον τραυματισμό του στο κεφάλι κόντρα στην ΑΕΚ

Τσοκάι: «Πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχθεί αύριο (3/5) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ένις Τσοκάι μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον «Δικέφαλο», αλλά και για τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλβανού μέσου στη κάμερα της Cosmote TV:

-Τι σημαίνει το γεγονός πως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ η ομάδα παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία; «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελισσόταν η αναμέτρηση μείναμε στο 0-0. Το πιο σημαντικό είναι πως παραμείναμε πρώτοι και στους τρεις επόμενους αγώνες θα πρέπει να κερδίσουμε για ν’ αναδειχθούμε πρωταθλητές».

-Πως περιμένεις την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μιας ομάδα που σας έχει δυσκολέψει. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό. Έχουμε μπροστά μας τρεις «τελικούς» και ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ, έναν αγώνα στον οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Για τον δυναμισμό που παρουσιάζει ως ποδοσφαιριστής και για το γεγονός πως παρότι τραυματίστηκε ήθελε και έμεινε ν’ αγωνιστεί μέχρι τέλους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Αυτού του είδους παιχνίδια, αυτά τα ντέρμπι είναι σημαντικά για την ομάδα και κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Όταν δέχθηκα αυτό το χτύπημα, απλά σκέφτηκα πως πρέπει να τελειώσω αυτό το παιχνίδι, ότι θα το παίξω μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν αυτό το χτύπημα μπορεί να σήμαινε κάτι άλλο, θα τελείωνα το παιχνίδι».