Ο Σρέντερ, ο Ολυμπιακός και η επιθυμία της Μπριζ να τον ξαναπάρει πίσω!

Ο Άλφρεντ Σρέντερ που συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό, παρακολούθησε από κοντά το Γκενκ - Μπριζ και άνοιξε την όρεξη στην πρώην ομάδα του.

Ο Σρέντερ, ο Ολυμπιακός και η επιθυμία της Μπριζ να τον ξαναπάρει πίσω!

Ο Άλφρεντ Σρέντερ ήρθε στη χώρα μας, τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πήρε το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη του νέου προπονητή μετά το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως είδε το όνομά του να εμπλέκεται και σε άλλα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα διαφόρων ομάδων.

Μία εξ αυτών είναι και η Μπριζ, με την οποία είχε κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα Βελγίου και χάρη στη συγκεκριμένη επιτυχία μετακόμισε στον Άγιαξ.

Την Κυριακή (30/4) ο Σρέντερ παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι Γκενκ - Μπριζ που έληξε 3-1 υπέρ των γηπεδούχων. Αμέσως στο Βέλγιο τροφοδοτήθηκαν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Μπριζ.

Άλλωστε είναι μία δοκιμασμένη συνταγή για τους «Blauw-Zwart» και για αυτό το λόγο τα ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να του γίνει πρόταση για να επιστρέψει στο «Jan Breydel Stadium».

Η Μπριζ είναι 4η στη βαθμολογία, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με το όνομα του Σρέντερ λοιπόν να είναι ψηλά στη λίστα της. Από εκεί και πέρα, αυτό που προκύπτει από το Βέλγιο είναι ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει πάντοτε στο μυαλό του και την προοπτική του Ολυμπιακού, μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν κι άλλες επιλογές με πρώτη-πρώτη τον Αργεντινό Ντιέγκο Μαρτίνες.