Μπράτσος: «Μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας»

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για τη βαριά ήττα του Βόλου από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις.

Μπράτσος: «Μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας»

Ο Βόλος γνώρισε βαριά στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη που έκανε και το γεγονός πως έμεινε από δυνάμεις.

Αναλυτικά ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε:

«Μέτρησε ότι παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, μία εξαιρετική ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ, ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή με την ποιότητα τους μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Από την άλλη, εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο πλέον, να κάνουμε αλλαγές, να αξιολογήσουμε το ρόστερ, να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά και παράλληλα να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν υγιείς για τη συνέχεια και τα αλλεπάλληλα παιχνίδια.

Θεωρώ ότι μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας γιατί ναι μεν θα βάλουμε παιδιά μέσα να πάρουν χρόνο αλλά θα μείνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντικό φορτίο.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητα, να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βοηθήσουμε να παιχτεί γρήγορο ποδόσφαιρο, το κάναμε, πληρώσαμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο, να αξιολογήσουμε το ρόστερ για την επόμενη χρονιά».