Ολυμπιακός: Ο δανεικός και (εκτός απροόπτου) αγύριστος Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που είναι δανεικός στον Άρη από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, δύσκολα θα επιστρέψει στο λιμάνι το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Ο δανεικός και (εκτός απροόπτου) αγύριστος Αμπουμπακάρ Καμαρά

Η συμπεριφορά του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο πρόσφατο παιχνίδι Άρης - Ολυμπιακός 2-1, προκάλεσε αρνητική εντύπωση στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Έφτασε στο σημείο να τσακωθεί με τον Ουσεϊνού Μπα, μολονότι μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Σενεγαλέζος στόπερ έτρεξε προς το μέρος του για να του ζητήσει συγγνώμη. Ο Αμπουμπακάρ φάνηκε να μην την δέχεται και επιχείρησε να τον σπρώξει.

Υπήρχε φυσικά και το άνευ λόγου και αιτίας δυνατό μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ των δύο πάγκων.

Σε γενικές γραμμές έβγαζε μία εικόνα λες και είχε πληγωθεί πολύ από κάποιον μέσα στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν και ήθελε να δώσει «απαντήσεις».

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμπουμπακάρ δεν «κόλλησε» ποτέ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που τον ζητούσε σαν τρελός το καλοκαίρι να αποκτηθεί από τον Άρη.

Ο Αφρικανός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό και αποχώρησε άρον-άρον τον Ιανουάριο με προορισμό τον Άρη, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν το συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Επί της ουσίας πάντως ο Αμπουμπακάρ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει στο λιμάνι το καλοκαίρι. Και ειδικά μετά την συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς του «Κλ. Βικελίδης» που άγγιζε τα όρια της πρόκλησης.