Μαζικού: «Περιμένει πολλά ο κόσμος μας»

Μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού ο Μπράντλεϊ Μαζικού στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μαζικού: «Περιμένει πολλά ο κόσμος μας»

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως η ομάδα του απέκτησε αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του Βόλου.

Αναλυτικά ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε:

Για το πού αποδίδει τη μεγάλη νίκη του Άρη: «Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι, βγαίνουμε πάντα στο χορτάρι πάντα για τη νίκη, κάναμε καλή προετοιμασία. Η νίκη στον Βόλο μας έδωσε μία σχετική άνεση, πήραμε σήμερα τη νίκη και πρέπει να κρατήσουμε αυτό το τέμπο και για το ντέρμπι που ακολουθεί».

Για το πώς αισθάνονται πλέον με τη διαφορά στο +7 από τον Βόλο: «Και πριν τον Βόλο ήμασταν καλά στα αποδυτήρια, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά σε κάποια ματς δεν πήραμε αυτά που δικαιούμασταν. Μετά τον Βόλο η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη, η νίκη αυτή μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ήρθε η σημερινή και συνεχίζουμε».

Για το επερχόμενα παιχνίδια: «Κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι, οι φίλαθλοί μας περιμένουν πολλά».

Για το εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα του Πάλμα: «Ήταν ένα απίστευτο γκολ, όλοι ξέρουμε ότι ο Πάλμα έχει την ποιότητα να βάζει τέτοια γκολ, είμαστε χαρούμενοι γιατί με αυτό το γκολ μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».