ΑΕΚ: Για αρνητική απάντηση της Θέλτα στην ΑΕΚ για Πινέδα λένε στο Μεξικό

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η ΑΕΚ έκανε πρόταση στη Θέλτα αλλά η απάντηση των Ισπανών ήταν αρνητική

ΑΕΚ: Για αρνητική απάντηση της Θέλτα στην ΑΕΚ για Πινέδα λένε στο Μεξικό

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Μεξικό, η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της κίνηση στη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα

Συγκεκριμένα, το «90min» σημειώνει ότι η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση στην ισπανική ομάδα. Συμπληρώνει, δε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν αρνητική απάντηση, ωστόσο προτίθενται να επιστρέψουν.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι οι δύο πλευρές θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη για αμφότερες.

«Αυτή τη στιγμή το ελληνικό κλαμπ είναι πολύ χαρούμενο με όσα κάνει ο Μεξικανός στο γήπεδο. Γι' αυτό, μετά από απαίτηση του Ματίας Αλμέιδα, και παρόλο που καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν θα είναι μια εύκολη κίνηση λόγω της αυξανόμενης αγοραστικής αξίας του παίκτη, η ΑΕΚ έχει κάνει μια κίνηση για να πάρει τον Πινέδα το καλοκαίρι.

Αν και το ποσό της πρότασης που έστειλε η ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ο Σέραρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαίωσε ότι η ελληνική ομάδα έστειλε στη Θέλτα την πρώτη της πρόταση, ώστε να παραμείνει ο Πινέδα μόνιμα στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η απάντηση της Θέλτα ήταν αρνητική, ωστόσο η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές», υποστηρίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.