Ολυμπιακός: Η διαχείριση των Εμβιλά - Χουάνγκ ενόψει Άρη και Βόλου

Οι Γιαν Εμβιλά και Χουάνγκ Ιν Mπομ θα μοιραστούν τον χρόνο με τον Παϊτίμ Κασάμι (ίσως και με τον Σαμασέκου) στα ματς με Άρη (26/4) και Βόλο (30/4).

Ολυμπιακός: Η διαχείριση των Εμβιλά - Χουάνγκ ενόψει Άρη και Βόλου

Τόσο ο Γιαν Εμβιλά, όσο και ο Χουάνγκ Ιν Μπομ εμφάνισαν σημάδια κόπωσης στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έτσι και κόντρα στον «Δικέφαλο» έφτασαν στο σημείο να τρέχουν για δύο και τρεις συμπαίκτες τους για να καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνταν λόγω της αδυναμίας των μεσοεπιθετικών να γυρίσουν και να δώσουν τις απαιτούμενες βοήθειες.

Είναι ένα ζήτημα πλέον για τον Ζοσέ Ανιγκό ο τρόπος με τον οποίο θα τους διαχειριστεί.

Φαντάζει αδύνατο να ξεκινήσουν βασικοί και οι δυο τόσο στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (26/4), όσο και με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη (30/4).

Θα γίνει αναγκαστικά ένα ροτέισον, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε οκτώ βράδια ακολουθεί και το ματς με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (3/5).

Ο Παϊτίμ Κασάμι και ίσως και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου θα επιστρατευτούν για να δώσουν ανάσες στους δύο βασικούς χαφ των Πειραιωτών, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά.

Η αίσθηση που επικρατεί λοιπόν, είναι ότι οι Κασάμι και Σαμασέκου έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν κόντρα στον Άρη και... βλέπουμε τι θα γίνει την Κυριακή (30/4) με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, αν και εφόσον είναι στο 100% οι Εμβιλά και Χουάνγκ.