Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί που ετοιμάζεται για Άρη, «δοκιμάζει» το πόδι του ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ενδεχομένως να προφυλαχθεί με τον Άρη και ο Ελ Αραμπί να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο «Κλ. Βικελίδης» (26/4, 19.00).

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί που ετοιμάζεται για Άρη, «δοκιμάζει» το πόδι του ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Τετάρτη (26/4, 19.00).

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα ξεκινήσει κιόλας. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι σε εγρήγορση, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκείνος στην κορυφή της επίθεσης στο ματς της Θεσσαλονίκης, λόγω της κατάστασης και της ετοιμότητας του Μπακαμπού. Μην ξεχνάμε ότι είχε αποχωρήσει με μυικές μικροενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να κάτσει στον πάγκο και να προφυλαχθεί, εκτός κι αν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ο Μπακαμπού πει στον Ζοσέ Ανιγκό ότι είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

Ο Ελ Αραμπί πάντως καλού - κακού προετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού και να επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά από το ντέρμπι της Λεωφόρου. Σε εκείνο το ματς μάλιστα, ο ίδιος ο Μπακαμπού - κατά δήλωση Ανιγκό - είχε πει στον προπονητή του ότι ένιωθε κουρασμένος και πώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα από την αρχή.

Όπως και να ‘χει, για τον Ολυμπιακό ένα πράγμα προέχει σε αγωνιστικό επίπεδο: Να κάνει το χρέος του έως το φινάλε των πλέι οφ. Να πάρει την 3η θέση και από εκεί και πέρα να περιμένει τον τελικό Κυπέλλου για να δει αν θα πάει του χρόνου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ή του Κόνφερενς Λιγκ.

Σε μία χρονιά που ξεκίνησε στραβά, δεν θα είναι και το ιδανικότερο φινάλε να τερματίσει... 4ος και πίσω από τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που εξ αρχής ο προπονητής της, Ραζβάν Λουτσέσκου, έλεγε ότι η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική.