Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Σίντρικ Μπακαμπού

Ο Σίντρικ Μπακαμπού δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό, θα συνεχίσει στα τελευταία ματς των playoffs για τον Ολυμπιακό και θα επιχειρήσει να παραμείνει πρώτος σκόρερ. Έχει ήδη φτάσει τα περσινά γκολ του Ελ Αραμπί. 

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Σίντρικ Μπακαμπού

Στον Ολυμπιακό το τελευταίο που σκέφτονται είναι οι ατομικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών τους, αλλά μέσα σε όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπήρξε και το γκολ από τον Σίντρικ Μπακαμπού.

Ήταν το 16ο του στο φετινό πρωτάθλημα και ο Γαλλοκονγκολέζος στράικερ απέχει από Λιβάι Γκαρσία και Νίκο Καρέλη που έχουν 13. Ο Μπακαμπού δεν έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την αλλαγή που ζήτησε, άρα αναμένεται να έχει χρόνο και στα επόμενα ματς ώστε να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο Μπακαμπού έχει φτάσει τον περσινό αριθμό τερμάτων του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη Super League, κάτι που σαφώς είναι αξιοσημείωτο καθώς ο Μαροκινός αποτελεί έναν έκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ.

Ο Μπακαμπού σκοράρει με τρομερή συνέπεια εδώ και μήνες, είναι πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι (με τρία) ενώ κανείς δεν έχει πάνω από ένα και θα πρέπει αν θεωρείται ως ένας από τους λίγους σίγουρους για το ρόστερ τη επόμενης σεζόν έστω και αν εκκρεμεί η οριστική συμφωνία για το νέο του συμβόλαιο.