ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Αουγκούστο και Τάισον

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον ένιωσαν ενοχλήσεις και δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Αουγκούστο και Τάισον

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (26/4) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Από τη σημερινή προπόνηση απείχαν λόγω ενοχλήσεων ο Τάισον και ο Αουγκούστο, ενώ από την άλλη κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Σάστρε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις. Το ντέρμπι της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να διαγραφεί άμεσα καθώς ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια για τα Play Offs και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία δυνατή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον που ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία».