Ολυμπιακός: Η εκτίμηση των Γάλλων για την επόμενη μέρα του Βαλμπουενά

Τι λένε στη Μασσαλία για το μέλλον του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό και οι σοβαρές πιθανότητες που δίνουν να αναλάβει πόστο στο λιμάνι. 

Ολυμπιακός: Η εκτίμηση των Γάλλων για την επόμενη μέρα του Βαλμπουενά

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία «έσκασε» από την Γαλλία και αφορούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αν ο «Αστερίξ» αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του το καλοκαίρι, δίχως όμως να αποκλείουν ότι μπορεί να συνεχίσει ακόμη μία χρονιά (σ.σ. φαντάζει σχεδόν απίθανο κάτι τέτοιο), τότε ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τον αξιοποιήσει δίνοντάς του ρόλο στην ομάδα.

Αυτή είναι η πρόβλεψη που γίνεται στην Μασσαλία για τον 38,5 ετών Γάλλο άσο, ο οποίος πάντως σε δημόσια θέα δεν έχει πει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το μέλλον του.

Οι Μασσαλοί θεωρούν ότι είτε φέτος σταματήσει, είτε του χρόνου, το μέλλον του θα είναι και πάλι ερυθρόλευκο, αναλαμβάνοντας ειδικό ρόλο στην πειραϊκή ΠΑΕ. Συμπλήρωναν δε ότι αν δεν πάρει πόστο στον Ολυμπιακό, τότε θα κοιτάξουν να τον αξιοποιήσουν οι πρώην ομάδες του στη Γαλλία, με πρώτη-πρώτη την Μαρσέιγ!

Όλα αυτά βέβαια είναι πολύ πρώιμα να τα συζητήσουμε. Ας ολοκληρωθεί πρώτα η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει με τον Βαλμπουενά.

Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι, αλλά φρόνιμο είναι να περιμένουμε να τελειώσουν τα πλέι οφ και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κατά τ’ άλλα, η απόφαση του Ζοσέ Ανιγκό να τον ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ, είχε να κάνει καθαρά με το πόδι - διαβήτη του. Πίστευε ότι μία του πάσα και μία του ενέργεια θα αρκούσε για να κάνει ζημιά στην άμυνα της «Ένωσης». Τελικά, αποδείχθηκε στην πράξη ότι η έμπνευση του Γάλλου υπηρεσιακού τεχνικού δεν ήταν η καλύτερη σε συνδυασμό φυσικά με τη συνύπαρξή του με τους Φορτούνη και Μπιέλ.